Loading...

Heinäkuun kisa:

Muista kosteuttaa ihoa läpi kesän

Aqualan L on kevyt, koko kehon tehokosteuttaja, joka sopii hyvin myös voidepesuihin, meikinpoistoon tai vaikka hiusten pesuun shampoon sijaan. Kesäaikaan Aqualan L sopii erinomaisesti myös kosteuttavaksi after sun -tuotteeksi.

Monikäyttöinen Aqualan L on erinomainen perusvoide koko perheelle. Onko tuote sinulle tuttu entuudestaan?

Vastaa muutamaan kysymykseen. Voit vastata joko nimettömänä tai jättää yhteystietosi ja osallistua arvontaan, jossa palkintona on perusvoidepaketti.

Aloita

Kysymys 1/8

Minkä ikäinen olet?

Seuraava

Kysymys 2/8

Sukupuoli

Seuraava

Kysymys 3/8

Millaisessa elämäntilanteessa olet?

Seuraava

Kysymys 4/8

Oletko käyttänyt Aqualan L -voidetta?

Seuraava

Kysymys 5/8

Onko Aqualan L mielestäsi tarpeeksi kosteuttava voide?

Hoidatko yleensä ihoasi voiteiden avulla?

Seuraava

Kysymys 6/8

Oletko huomannut Aqualan L -voidetuubin uuden, kesäisen ilmeen?

Seuraava

Kysymys 7/8

Mitä mieltä olet Aqualan L -voidetuubin keltakukkaisesta kesäasusta?

Muistatko nähneesi Aqualan L -mainontaa lähiaikoina?

Seuraava

Kysymys 8/8

Kerro paras ihonhoitovinkkisi

Kiitos vastauksista!

Haluatko vielä osallistua arvontaan? Viisi onnekasta voittajaa palkitaan perusvoidepaketilla (arvo 30 €).

Osallistun arvontaan
En halua osallistua

Annathan vielä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Katso arvonnan säännöt.

Kiitos vielä kerran vastauksistasi.

Kiitos osallistumisesta!

Hieno juttu, että olet jo tutustunut Aqualan L -voiteeseen. Orionin perusvoiteet ryhmitellään niiden koostumuksen mukaan neljään pääryhmään: kosteuttaviin, hoitaviin, erikois- ja probioottisiin perusvoiteisiin. Jokainen perusvoide on Orionin lääketehtaan tietämyksen ja ihotautilääkäreiden käytännön kokemukseen perustuvan yhteistyön tulos. Tutustu voiteisiimme ja löydä suosikkisi laajasta valikoimastamme. Lue lisää täältä.

Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan Aqualan L -voidetta. Kevyt, koko kehon tehokosteuttaja pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Tuote sopii myös voidepesuihin ja meikinpoistoon.

Jokainen perusvoide on Orionin lääketehtaan tietämyksen ja ihotautilääkäreiden käytännön kokemukseen perustuvan yhteistyön tulos. Tutustu voiteisiimme ja löydä suosikkisi laajasta valikoimastamme. Lue lisää täältä.

Tässä vielä pari hyödyllistä katselu- ja lukuvinkkiä:

Lapsen ihon rasvaus – katso vinkit videolta!

Kuivan ihon paras ystävä on hyvä perusvoide ja säännöllinen rasvaus. Eikä rasvassa ole syytä säästellä – rasvan kuuluu näkyä levittämisen jälkeen iholla ihan kerroksena, ennen kuin se imeytyy ihoon. Katso video ja ota parhaat vinkit käyttöösi.

Pelasta janoinen iho

Atooppinen iho voi usein kesällä paremmin kuin talvella, sillä auringon säteily tekee sille hyvää. Kesällä riittävät usein myös kevyemmät voiteet. Kuivan ihon vastakohta ei kuitenkaan ole rasvainen vaan kostea iho. Lue artikkeli ja lataa hyödyllinen opas.

Näin hoidat ikääntyvää ihoa

Ihmisen ikääntyessä auringon ultraviolettisäteilyn vahingoittava vaikutus alkaa näkyä aiempaa selvemmin. Iholle voi tulla pigmenttiläiskiä ja ihosyövän esiasteita, kuten aurinkokeratooseja. Lue, miten ikääntyvää ihoa kannattaa hoitaa.