Loading...

Heinäkuun kisa:

Pidä huolta ihosi kosteuttamisesta kesälläkin

Kesään kuuluu auringonpaiste, joka hellii ihoa talven jälkeen. Auringossa oleskelu asettaa iholle myös haasteita. Voit kuitenkin itse vaikuttaa ihosi kosteustasapainoon.

Aqualan L on kevyt, kaikenikäisille sopiva koko kehon tehokosteuttaja, joka toimii mainiosti myös auringonoton jälkeen. Onko sinulla kokemuksia Aqualan L -voiteesta? Huomasitko, että kesän kunniaksi uusimme pakkauksen kesäiseen kuosiin?

Vastaa nyt muutamaan kysymykseen. Voit vastata joko nimettömänä tai jättää yhteystietosi ja osallistua arvontaan, jossa palkintona on Orionin perusvoidepaketti käärittynä Marimekon Siirtolapuutarha-kassiin.

Aloita

Kysymys 1/10

Minkä ikäinen olet?

Seuraava

Kysymys 2/10

Sukupuoli

Seuraava

Kysymys 3/10

Millaisessa elämäntilanteessa olet?

Seuraava

Kysymys 4/10

Onko Aqualan-tuoteperheen voiteet sinulle tuttuja?

Seuraava

Kysymys 5/10

Oletko käyttänyt Aqualan L -perusvoidetta?

Seuraava

Kysymys 6/10

Onko Aqualan L mielestäsi tarpeeksi kosteuttava perusvoide?

Hoidatko yleensä ihoasi perusvoiteiden avulla?

Seuraava

Kysymys 7/10

Mihin käytät perusvoiteita?

Seuraava

Kysymys 8/10

Oletko huomannut Aqualan L -voidetuubin uuden, kesäisen ilmeen?

Seuraava

Kysymys 9/10

Mitä mieltä olet Aqualan L -voidetuubin perhosilmeestä?

Muistatko nähneesi Aqualan L -mainontaa lähiaikoina?

Seuraava

Kysymys 10/10

Mihin käytät perusvoiteita?

Kiitos vastauksista!

Haluatko vielä osallistua arvontaan? Viisi onnekasta voittajaa palkitaan tuotepaketilla, joka sisältää Orionin perusvoiteita pakattuna Marimekon Siirtolapuutarha-kassiin (arvo 40 €).

Osallistun arvontaan
En halua osallistua

Annathan vielä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Jos osallistut vain arvontaan, käsittelemme henkilötietojasi vain arvonnan toteuttamiseen. Arvontaa varten kerätyt tiedot hävitetään, kun niitä ei enää tarvita.

Katso arvonnan säännöt.

Kiitos vielä kerran vastauksista.

Kiitos osallistumisesta!  

Hieno juttu, että olet jo tutustunut Aqualan L-tuotteisiimme. Perusvoiteilla on useita erilaisia käyttötapoja. Voit katsoa monipuolisia voidevinkkejä vaikkapa päänahkaan täältä.

Suosittelemme tutustumaan tietopakettiimme, josta on iso apu perusvoiteen valinnassa. Jokaisen iho on yksilöllinen ja sopivaa perusvoidetta ei löydä muuten kuin kokeilemalla. Mitkä neljä asiaa tulee ottaa huomioon juuri sinun ihollesi sopivaa voidetta valitessa? Lue lisää täältä.

Ihonhoidon tarpeet ovat yksilöllisiä. Orionin perusvoideperheessä on 14 erilaista tuotetta. Valikoimasta löytyykin ihonhoidon arkeen ja erityistilanteisiin lähes aina sopiva perusvoide. Tutustu perusvoiteisiin ja löydä omasi laajasta valikoimasta täältä.

Tässä vielä muutama hyödyllinen lukuvinkki:

Onko sinulla hyviä käyttövinkkejä omalle perusvoiteellesi? Voit halutessasi jakaa meille niksisi ja lisäämme sen muiden käyttäjien iloksi voidevinkki-sivustollemme. Julkaisemme uusia vinkkejä säännöllisesti. Tutustu muiden vinkkeihin tai lisää omasi tänne.

Lapset saattavat suhtautua rasvaamiseen kärsimättömästi. Yksi hyvä neuvo on tehdä rasvauksesta rauhallinen hetki, johon varataan aikaa ja josta tulee mukava, yhteinen rutiini. Lue asiantuntevia neuvoja täältä.

Iho kuivuu ja ohenee ikääntyessään. Siksi ikääntynyt iho rikkoutuu ja kutisee helpommin kuin nuoren ihmisen iho. Oikealla hoidolla voit kuitenkin auttaa ihoasi pysymään hyvässä kunnossa Lue lisää ohjeita täältä.