Loading...

Tammikuun kisa:

Pidä huolta kuivista silmistä

Silmien kuivuminen on yleinen vaiva, joka voi olla seurausta esimerkiksi päätetyöstä tai koneellisesta ilmastoinnista. Näin keskitalvella myös viima ja pakkanen voivat pahentaa silmien kuivumista. Moni saa apua ikävään vaivaan kosteuttavista silmätipoista.

Vastaa nyt muutamaan kysymykseen. Samalla voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on 50 euron arvoinen Bevita Eye -tuotepaketti.

Aloita

Kysymys 1/9

Minkä ikäinen olet?

Seuraava

Kysymys 2/9

Sukupuoli

Seuraava

Kysymys 3/9

Millaisessa elämäntilanteessa olet?

Seuraava

Kysymys 4/9

Kuinka usein käytät kosteuttavia silmänhoitotuotteita?

Seuraava

Kysymys 5/9

Missä muodossa käytät niitä useimmin?

Seuraava

Kysymys 6/9

Suositko kosteuttavissa silmänhoitotuotteissa jotakin tiettyä tuotemerkkiä?

Seuraava

Kysymys 7/9

Mistä yleensä ostat kosteuttavia silmänhoitotuotteita?

Seuraava

Kysymys 8/9

Missä muistat nähneesi Bevita Eye -tuotteiden mainontaa?

Seuraava

Kysymys 9/9

Mistä lähteistä tunnet saavasi hyödyllistä tietoa kosteuttavista silmänhoitotuotteista?

Haluatko vielä osallistua arvontaan? Viisi onnekasta voittajaa palkitaan 50 euron arvoisella Bevita Eye -tuotepaketilla.

Osallistun arvontaan
En halua osallistua


Jos osallistut vain arvontaan, käsittelemme henkilötietojasi vain arvonnan toteuttamiseen. Arvontaa varten kerätyt tiedot hävitetään, kun niitä ei enää tarvita.

Annathan vielä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Jos osallistut vain arvontaan, käsittelemme henkilötietojasi vain arvonnan toteuttamiseen. Arvontaa varten kerätyt tiedot hävitetään, kun niitä ei enää tarvita.

Katso arvonnan säännöt.

Kiitos vielä kerran vastauksista.

Kiitos osallistumisesta!

Kuivasilmäisyydeksi kutsuttu vaiva on yhä yleisempi. Silmien kuivuminen johtuu kyynelnesteen puutteesta tai sen liiallisesta haihtumisesta, tai molemmista.

Silmien hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää. Jos kärsit nyt tai tulevaisuudessa kuivasilmäisyydestä, kannattaa kokeilla monipuolisia Bevita Eye -tuotteita. Kevyet tai hoitavammat tipat, suihke tai geeli sopivat päiväkäyttöön. Erittäin hoitava silmävoide taas antaa suojaa läpi yön. Tuotesarjan silmätipat soveltuvat piilolinssien käyttäjille, ja sarjasta löydät myös kosteuttavat piilolinssien hoitonesteet.

Silmien kuivuminen aiheutuu kyynelnesteen puutteesta tai sen liiallisesta haihtumisesta, tai molemmista. Kuivasilmäisyydestä voi seurata monenlaista haittaa arjessa, joten sitä kannattaa hoitaa sopivilla kosteuttavilla tuotteilla.

Bevita Eye -tuotesarjasta löydät tuotteet lievän, keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Kevyt tai hoitavammat tipat, suihke tai geeli sopivat päiväkäyttöön. Erittäin hoitava silmävoide taas antaa suojaa läpi yön. Tuotesarjan silmätipat soveltuvat piilolinssien käyttäjille, ja sarjasta löydät myös kosteuttavat piilolinssien hoitonesteet.

Tässä vielä pari hyödyllistä lukuvinkkiä:

Tunnetko kuivasilmäisyyden oireet ja parhaat kotikonstit kuivien silmien hoitamiseen? Lue hyviä vinkkejä täältä.

Ikääntyminen lisää silmien kuivumista, mutta vaiva on tuttu myös monille nuorille. Yhtenä syynä tähän on lisääntynyt ruutuaika. Lue lisää.

Kuivasilmäisyys ei yleensä ole este piilolinssien käytölle, jos otat avuksi oikeanlaiset kostutustuotteet. Lue optometristi Lotta Werlanderin ohjeita täältä.