SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Orion Oyj

2. Arvonta

Kisassa arvotaan viisi Marimekon Vilja Miniunikko -kosmetiikkalaukkua (arvo 50 €). Palkintoa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai palveluun eikä muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen tässä mainitusta arvosta arpajaisveron. Voittajat arvotaan osallistumisajan päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajien ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Voittajien nimet voidaan ilmoittaa myös Itsehoitoapteekin verkkosivustolla, FB-sivulla, Instagram-tilillä ja/tai Itsehoitoapteekin uutiskirjeessä. Jos voittajaa ei tavoiteta viiden arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta tai hän on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai sähköpostiosoite on epäselvänä tulkinnanvarainen. Palkinto tullaan luovuttamaan seuraavan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Orion Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Arvontaan osallistuminen vaatii yhteystietojen jättämistä. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.–30.11.2022, ellei toisin ilmoiteta.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua itsehoitoapteekki.fi-sivulla. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä osallistumislomake. Lomakkeen täyttämällä osallistuja hyväksyy arvonnan säännöt.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii käytetyimmissä internetselaimissa. Arvonnan järjestäjän ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Orion Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaikki materiaalin käyttö on kielletty ilman Orion Oyj:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Takaisin