Loading...

Helmikuun kisa:

Rauhoita ja kosteuta herkästi reagoivaa ihoa

Kylmä vuodenaika rasittaa ihoa, mistä voi seurata punoitusta, kutinaa ja kiristävää tunnetta. Kannattaa tutustua uusiin Favora-tuotteisiin, jotka on tehty rauhoittamaan ja tehokosteuttamaan herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa.

Vastaa nyt muutamaan Favora-aiheiseen kysymykseen, niin saat hyviä vinkkejä talviseen ihonhoitoon. Voit joko vastata nimettömänä tai jättää yhteystietosi ja osallistua arvontaan, jossa palkintona on Favora-uutuustuotteita.

Aloita

Kysymys 1/6

Minkä ikäinen olet?

Seuraava

Kysymys 2/6

Sukupuoli

Seuraava

Kysymys 3/6

Millaisia ihohoitotuotteita hankit apteekista?

Seuraava

Kysymys 4/6

Oletko jo kokeillut kuvassa näkyviä Favora-uutuustuotteita?

Seuraava

Kysymys 5/6

Oletko nähnyt mainontaa uusista Favora-tuotteista?

Seuraava

Kysymys 6/6

Ovatko muut Favora-sarjan ihonhoitotuotteet sinulle ennestään tuttuja?

Seuraava

Kiitos vastauksista!

Haluatko vielä osallistua arvontaan? Kolme onnekasta voittajaa palkitaan noin 85 euron arvoisella Favora-uutuustuotepaketilla.

Osallistu arvontaan

Annathan vielä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Katso arvonnan säännöt.

Kiitos vielä kerran vastauksista.

Kiitos osallistumisesta!

Hienoa, että olet jo kokeillut Favora-sarjan uusia, rauhoittavia ihonhoitotuotteita. Ne vahvistavat ihon luonnollista suojamekanismia, jolloin ulkoiset ärsykkeet eivät pääse horjuttamaan ihon tasapainoa, vaan iho näyttää ja tuntuu rauhalliselta ja tasaiselta. Kaikki Favora-sarjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Kannattaa tutustua Favora-sarjan uusiin, rauhoittaviin ihonhoitotuotteisiin. Ne vahvistavat ihon luonnollista suojamekanismia, jolloin ulkoiset ärsykkeet eivät pääse horjuttamaan ihon tasapainoa, vaan iho näyttää ja tuntuu rauhalliselta ja tasaiselta. Kaikki Favora-sarjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Tässä vielä muutama hyödyllinen lukuvinkki:

Suomalaisilla on usein herkkä iho, sillä iho reagoi helposti ulkoisiin rasituksiin, esimerkiksi kylmään vuodenaikaan, lämpötilan vaihteluihin ja kovaan tuuleen. Lue farmaseutin ja kosmetologin neuvoja herkälle iholle sopivien hoito- ja kosmetiikkatuotteiden valitsemiseen täältä.

Ihonhoitoa täydentäviä seerumeita kutsutaan usein tehotipoiksi, sillä vaikuttavia aineita on kasvovoiteisiin verrattuna moninkertainen määrä. Miten käytät seerumia oikein? Lue vinkkejä täältä.

Hellävarainen apteekkikosmetiikka sisältää mahdollisimman vähän aineita, jotka voivat aiheuttaa allergiaa. Siksi se sopii herkkäihoiselle ja kenelle tahansa laatua ja turvallisuutta kaipaavalle. Tutustu apteekkikosmetiikkaan täällä.