Loading...

Lokakuun kisa:

Nopeammin unten maille

Päivien pimentyessä jaksaminen on usein koetuksella ja kunnon yöunet ovat kallisarvoinen asia. Jos nukahtaminen tuntuu joskus hankalalta, saat apua melatoniinista. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Se auttaa myös lievittämään aikaerorasituksen yksilöllisiä vaikutuksia.

Osallistu nyt kisaan vastaamalla muutamaan kysymykseen melatoniinituotteista. Voit voittaa kauniit Kastehelmi-kynttilälyhdyt syysiltoja valaisemaan.

Aloita

Kysymys 1/7

Minkä ikäinen olet?

Seuraava

Kysymys 2/7

Sukupuoli

Seuraava

Kysymys 3/7

Onko perheessäsi koulu- tai leikki-ikäisiä lapsia?

Seuraava

Kysymys 4/7

Mitä kautta muistat saaneesi tietoa melatoniinituotteista?

Seuraava

Kysymys 5/7

Käytätkö itse melatoniinituotteita?

Seuraava

Kysymys 6/7

Millaisessa muodossa olet mieluiten käyttänyt melatoniinituotteita?

Oletko kuullut seuraavista melatoniinin hyödyistä?

Seuraava

Kysymys 7/7

Mihin tarkoitukseen olet käyttänyt melatoniinia?

Mistä syistä olet käyttänyt melatoniinia vain harvoin tai et ollenkaan?

Seuraava

Kiitos vastauksista!

Annathan vielä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa. Kolme onnekasta voittaa parin Kastehelmi-kynttilälyhtyjä (64 mm, värit kirkas ja sade). Palkinnon arvo on 30 €.

Yhteystiedot

Katso arvonnan säännöt.

Kiitos osallistumisesta!

Melatoniini onkin sinulle jo ennestään tuttu, toivottavasti se auttaa sinua nukahtamaan nopeammin, nyt kun hämärä ja väsyttävä vuodenaika lähestyy. Oletko jo tutustunut kotimaisiin Melatoniini Orion -tuotteisiin? Niistä saat luotettavan, lempeän avun nukahtamisajan lyhentämiseen tai aikaerorasitukseen. Tuotesarjaan kuuluu nyt myös uusi, pitkävaikutteinen valmiste, joka jäljittelee kehon omaa melatoniinipitoisuutta ja vapautuu hitaasti noin 4–6 tunnissa. Lue lisää Melatoniini Orion -tuotteista täältä.

Hyvin monella meistä on silloin tällöin nukahtamisvaikeuksia tai aikaeron tuomaa rasitusta. Jos jossain vaiheessa kaipaat apua unen saamiseen, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan kotimaista Melatoniini Orion -ravintolisää. Se laskee kehon lämpötilaa ja vireystasoa ja saa näin aikaan nukahtamista edeltävän väsyneen valvetilan. Lue lisää Melatoniini Orion -tuotteista täältä.

Vilkaise tästä vielä hyvät lukuvinkit

Elimistömme alkaa erittää luontaisesti melatoniinia pimeän tullen. Jos unen saaminen vie pitkään väsyneenäkin, melatoniinivalmisteiden avulla voit nopeuttaa nukahtamista. Lue lisää.

Hektinen elämä saa elimistön käymään kovilla kierroksilla vielä nukkumaanmenoaikaan. Katso täältä nykypäivän pahimmat unisyöpöt ja miten taltutat ne.

Jos nukahtamisvaikeudet alkavat vaivata, vilkaise nämä seitsemän yksinkertaista vinkkiä nukahtamiseen.