Loading...

Toukokuun testi

Ulos ja liikkumaan

On täydellinen aika aloittaa ulkoliikunta, treenaatpa sitten teräsmieskisoihin tai haluat vain pudottaa talvikiloja ja kohottaa kuntoa. Kaipaisiko kehosi pientä lisäapua jaksamiseen ja palautumiseen?

Tee Itsehoitoapteekin toukokuun testi, saat vinkkejä liikuntaharrastuksen tueksi! Samalla voit voittaa sporttisen tuotepaketin, joka sisältää Multivita Magnesiumsitraatti+B6 -tuotteita sekä Jomo Ice -kylmägeelin 150 ml.

Tee testi

Kysymys 1/6

Minkä ikäinen olet?

Seuraava

Kysymys 2/6

Sukupuoli

Seuraava

Kysymys 3/6

Millaista liikuntaa harrastat keväisin ja kesäisin?

Seuraava

Kysymys 4/6

Käytätkö magnesiumvalmisteita?

Seuraava

Kysymys 5/6

Onko magnesiumin muodolla sinulle väliä?

Seuraava

Kysymys 6/6

Mistä yleensä ostat magnesiumvalmisteesi??

Seuraava

Kiitos osallistumisesta!

Testin tehneiden kesken arvotaan 5 kpl Orionin tuotepaketteja, joka sisältää Multivita Magnesiumsitraatti+B6 -tuotteita sekä Jomo Ice -kylmägeelin 150 ml.

Katso arvonnan säännöt.

Liikunta tekee hyvää! On hienoa, että kevään tulo saa sinutkin ulos ja liikkeelle. Muistathan liikunnan lisääntyessä pitää huolen, että kehosi saa riittävästi tärkeitä kivennäisaineita. Erityisen hyvä apu liikunnan harrastajalle on magnesium, joka tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää energia-aineenvaihdunnan normaalina pysymistä.

Magnesiumia voi kokeilla helpottamaan ikäviä lihaskramppeja. Ilta-aikaan magnesiumia voi kokeilla myös hermoston rauhoittamiseen ja yöunille valmistautumiseen.

Hyvä juttu, että käytätkin jo magnesiumia nimenomaan hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa. Suosittelemme Multivita Magnesiumsitraatti+B6 -tuotteita.

Magnesium imeytyy parhaiten sitraattimuodossa, siksi suosittelemme Multivita Magnesiumsitraatti+B6 -tuotteita.

On hienoa kuulla, että urheilet ja pidät määrätietoisesti huolta kunnostasi. Huomaathan ulkoliikuntakauden käynnistyessä, että kehosi voi nyt tarvita lisäannoksen kivennäisaineita.

Erityisen magnesiumin riittävä saanti on tärkeää lihasten energia-aineenvaihdunnassa. Magnesium auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta, edistää elektrolyyttitasapainoa, tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.

Magnesiumia voi kokeilla helpottamaan ikäviä lihaskramppeja. Ilta-aikaan magnesiumia voi kokeilla myös hermoston rauhoittamiseen ja yöunille valmistautumiseen.

Hyvä juttu, että käytätkin jo magnesiumia nimenomaan hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa. Suosittelemme Multivita Magnesiumsitraatti+B6 -tuotteita. Magnesium imeytyy parhaiten sitraattimuodossa, siksi suosittelemme Multivita Magnesiumsitraatti+B6 -tuotteita.

Tässä pieni lukuvinkki

Magnesium on välttämätön kivennäisaine koko keholle. Lue magnesiumin monista eduista täällä.

Reipasta kevättä!

Tässä pieni lukuvinkki

Urheilijoilla magnesiumin tarve lisääntyy 10–20 prosenttia. Lue riittävästä magnesiumin saannista täällä.

Reipasta kevättä!