Loading...

Toukokuun kisa:

Pysy liikkeellä ja pidä kehosta huolta

Kevät on monelle otollinen aika aloittaa reipas liikunta vaikkapa pyöräilyn, lenkkeilyn tai sauvakävelyn merkeissä. Movex-tuotteet on suunniteltu kaikenikäisille liikkujille ja jokaiselle, joka haluaa ylläpitää liikkuvuutta ja tervettä kehoa.* Joko Movex on sinulle tuttu?

Vastaa nyt muutamaan kysymykseen. Voit vastata joko nimettömänä tai jättää yhteystietosi ja osallistua arvontaan, jossa palkintona on Movex-tuotepaketti.

*Movex Glukosamiini Active sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. C-vitamiini tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Aloita

Kysymys 1/9

Minkä ikäinen olet?

Seuraava

Kysymys 2/9

Sukupuoli

Seuraava

Kysymys 3/9

Millaisessa elämäntilanteessa olet?

Seuraava

Kysymys 4/9

Oletko käyttänyt glukosamiinia sisältäviä ravintolisiä?

Seuraava

Kysymys 5/9

Tuntuuko, että valmisteilla on ollut vaikutusta?

Miksi et ole käyttänyt näitä ravintolisiä säännöllisemmin?

Seuraava

Kysymys 6/9

Oletko käyttänyt kylmägeelejä tai vastaavia lääkkeettömiä kivunhoidon tuotteita?

Seuraava

Kysymys 7/9

Tunnetko ennestään Orion Glukosamiini -tuotteet, joita nyt myydään Movex-nimellä?

Seuraava

Kysymys 8/9

Oletko nähnyt Movex-tuotteiden mainontaa?

Seuraava

Kysymys 9/9

Mistä olet yleensä ostanut glukosamiinivalmisteita?

Kiitos vastauksista!

Haluatko vielä osallistua arvontaan? Kolme onnekasta voittajaa palkitaan tuotepaketilla, joka sisältää Movex Glukosamiini Active -valmisteen ja Movex Ice Roll-on -kylmägeelin.

Osallistun arvontaan En halua osallistua

Annathan vielä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.

Katso arvonnan säännöt.

Kiitos vielä kerran vastauksista.

Kiitos osallistumisesta!

Hieno juttu, että olet jo tutustunut glukosamiinituotteisiimme. Kannattaa pitää mielessä nyt uudella nimellä saatava Movex Glukosamiini Active: kaikenikäisille aktiiviliikkujille sopiva ravintolisä, joka auttaa ylläpitämään liikkuvuutta ja tervettä kehoa*. Se sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia. Lue lisää täältä.

*Movex Glukosamiini Active sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. C-vitamiini tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan Movex Glukosamiini Active -yhdistelmävalmistetta. Kaikenikäisille sopiva ravintolisä auttaa ylläpitämään liikkuvuutta ja tervettä kehoa*. Valmiste sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia. Lue lisää täältä.

*Movex Glukosamiini Active sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. C-vitamiini tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.*Movex Glukosamiini Active sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. C-vitamiini tukee myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Jos kärsit vaikkapa työperäisistä tai urheiluvammojen aiheuttamista lihas- ja nivelkivuista, kannattaa kokeilla tehokasta ja perinteistä kylmähoitoa. Movex Ice Roll-on kylmägeeli vähentää nivelten turvotusta ja tulehdusta sekä laukaisee niskan, hartioiden, alaselän ja raajojen lihasten jännitystä. Lisätietoa kylmägeelistä saat täältä.

Tässä vielä pari hyödyllistä katselu- ja lukuvinkkiä:

Tapaturmia käy niin kilpaurheilijoille kuin liikunnan harrastajille. Katso Helsinki Seagulls -koripallojoukkueen lääkärin ja fysiikkavalmentajan harjoitus- ja hoitovinkit videolta.

Kun urheillessa sattuu, nopea ensiapu voi pienentää seurauksia huomattavasti. Erityisen huolellisesti pitää hoitaa kasvuikäisten vammat. Lue asiantuntevia neuvoja täältä.

Kuntoilijan kohtaamia lihas- ja nivelvammoja voi ehkäistä monipuolisella treenillä ja kuuntelemalla kehoa. Jos vamma kuitenkin syntyy, tärkeää on hyvä ensiapu. Lue asiantuntevia ohjeita täältä.